Se asteapta ca Acer sa investeasca peste trei milioane de euro pentru a-si desfasura operatiunile de distributie din aceasta locatie, atat in ceea ce priveste costurile de personal, dar si constructiile interne si sistemele de stocare din interiorul depozitelor. Centrele de distributie vor fi complet operationale pana la sfarsitul anului 2009, iar unitatea de asamblare usoara pana in primavara anului 2010.

ProLogis Park Wrocław III cuprinde in prezent patru cladiri cu o suprafata de depozitare de aproape 135.000 de metri patrati. La capacitatea maxima construibila, parcul va contine cinci cladiri, oferind aproape 154.000 de metri patrati de spatiu de depozitare. In afara de Acer, printre clienti se numara: Curylo Asterix, DHL, Emperia Holding, Intercars, Jees Polska, Pol Mat, Selena, Sonoco Polonia si Uldo.

ProLogis a mai anuntat recent inchirierea unei suprafete de 3.700 de metri patrati de spatii de birouri si de depozit in cadrul ProLogis Park Warsaw II catre Soraya, unul dintre cei mai mari producatori de cosmetice din Polonia.

Tot in luna iunie, dezvoltatorul a inchiriat 8.400 de metri patrati din spatiile recent dezvoltate in Bucuresti catre Geodis, furnizor de servicii de logistica si transport international pentru terti, parte a SNCF (Caile Ferate Franceze), cunoscut in Romania drept Geodis Calberson.

Cu un portofoliu de 2,2 milioane de metri patrati, ProLogis este unul dintre cei mai mari furnizori de spatii de distributie din Polonia. Compania detine si administreaza patru parcuri de distributie in regiunea Wrocław, cuprinzand aproximativ 371.000 de metri patrati.