2 Iulie 2009

City Park Mall Constanta, promovare de 350.000 euro pe timpul verii



Compania Neocity Group Romania, care a dublat recent bugetul de marketing pentru centrul comercial City Park Mall din Constanta, a anuntat ca va aloca 350.000 euro pentru evenimentele si activitatile desfasurate pe timpul verii.
Printe evenimentele care se vor desfasura in cadrul centrului comercial se numara Exotic Cars Show, in cadrul careia trei masini de epoca vor fi expuse in cadrul centrului comerical. Vor urma Zilele marilor reduceri, Febra cumparaturilor de vineri seara, Happy Hours, sambata, o data la doua saptamani si Loteria Verii cu premii in valoare totala de 60.000 de euro.

City Park Mall a fost deschis vara trecuta dupa o investitie de peste 70 milioane de euro, fiind primul proiect de retail al dezvoltatorului Neocity Group in Romania. Centrul comercial este amplasat in zona de nord a orasului Cosntanta si are o suprafata de 60.000 mp, la care se adauga zona de parcare cu peste 1.000 de locuri. (Cititi si Neocity dubleaza bugetul de marketing pentru mall-ul din Constanta)

Neocity Group a intrat pe piata din Romania in anul 1999, avand activitati si in Israel, in tarile Europei Centrale si de Est (Cehia, Ungaria, Polonia), Canada si in Africa. Pana in prezent, compania a dezvoltat in Romania doua imobile de birouri, Neocity Towers I si II, situate in zona Dorobanti-Televiziune, si City Park Mall din Constanta.



Citeste si