Iberdrola, una dintre cele mai importante companii energetice private si cel mai mare operator de energie regenerabila din lume, a intrat pe piata din Romania, alegandu-si sediul intr-un imobil de pe strada Polona, din centrul Bucurestiului.
Compania a inchiriat, pentru o perioada de doi ani, o suprafata de 350 mp intr-o cladire de birouri de pe strada Polona, nr. 95-99 (foto), a anuntat consultantul imobiliar CBRE | Eurisko, agentul de inchiriere.

“Alaturi de colegii nostri din Spania, am identificat cea mai potrivita solutie pentru birourile Iberdola din Romania, finalizand o noua tranzactie cross border”, a declarat Anca Pauna, broker departamentul comercial al CB Richard Ellis | Eurisko.

Iberdrola este una din primele patru companii energetice din lume in functie de capitalizarea de piata. In primul trimestru, profitul net a scazut la 792,9 milioane euro, comparativ cu 1,2 miliarde euro in perioada similara din 2008.

Mai mult de jumatate din productia totala de electricitate a companiei este obtinuta in afara Spaniei, in special in Marea Britanie. Compania a marit productia de energie cu 4% in primul trimestru.

CB Richard Ellis a parasit piata locala, pe care activa din anul 2001 in baza unui contract de franciza, in urma cu doi ani, iar in luna februarie 2008, a preluat compania de consultanta imobiliara Eurisko, in schimbul sumei de 35 milioane de dolari, aceasta functionand acum sub numele CBRE|Eurisko




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri