Axion Leisure Development investeste 500 mil. euro intr-un proiect la Snagov

Compania olandeza Axion Leisure Development a anuntat ca va investi 500 milioane de euro intr-un proiect cu o suprafata de 400.000 mp, amplasat in zona Snagov.
Leisure Dome Bucharest va gazui activitati precum ski, snowboarding, patinaj pe gheata si sporturi nautice, desfasurate pe o suprafata de 63.000 mp. Va mai include o zona de jocuri, cu imagini 3D, 4D, 5D, realitate virtualasi cinematografe, pe o suprafata de 28.000 mp si un centru de wellness, ce va ocupa 11.000 mp.

La acestea se adauga un hipermarket, mai multe restaurante, un hotel cu 600 de camere, un cazino, un centru de congrese si o parcare desfasurata pe o suprafata de 150.000.

Proiectul va fi livrat la sfarsitul anului 2012 si va fi realizat impreuna cu biroul olandez de arhitectura Benthem Crouwel. La final, Leisure Dome Bucharest va crea 4.300 de locuri de munca.

„Finantarea se va realiza prin atragerea de fonduri de la investitori institutionali, locali si internationali, investitori privati, banci si fonduri structurale de la Comunitatea Europeana”, se mai arata in comunicatul dezvoltatorului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri