ProLogis inchiriaza peste 10.000 mp catre DHL, in Polonia

ProLogis, unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, a semnat doua contracte de inchiriere pentru 10.800 mp de spatii industriale in Polonia catre DHL Supply Chain, operatorul de servicii logistice si subsidiara a Deutsche Post World Net.
Tranzactiile includ 6.300 mp la ProLogis Park Wrocław III, situat la 7 km sud-est de centrul orasului Wrocław si 4.500 mp la ProLogis Park Sochaczew, situat la 55 de km la vest de centrul Varsoviei, de-a lungul soselei internationale E30.

DHL va ocupa acum in totalitate cladirea numarul sase a parcului, cu un spatiu total de 16.000 mp, avand la nivel global 1,09 milioane mp de spatii de distributie ProLogis.

ProLogis Park Wrocław III cuprinde patru cladiri cu o suprafata totala de aproximativ 135.000 mp, in timp ce ProLogis Park Sochaczew cuprinde sase cladiri cu o suprafata totala de circa 100.000 mp.

La sfarsitul lunii iunie, ProLogis a mai incheiat un contract de inchiriere pentru aproape 20.000 mp de spatii industriale nou-construite in Wrocław, cu Acer, unul dintre liderii pietei de PC-uri, care detine branduri precum Acer, Gateway, Packard Bell si eMachines.

Deutsche Post DHL este grupul lider la nivel global de servicii logistice si de posta. Brandurile corporative Deutsche Post si DHL ofera un portofoliu unic de servicii logistice (DHL) si de comunicare (Deutsche Post). In 2008, veniturile Deutche Post DHL au depasit 54 de miliarde de Euro.

Cu un portofoliu de 2,2 milioane mp, ProLogis este unul dintre cei mai mari furnizori de spatii de distributie din Polonia. Compania detine si administreaza patru parcuri de distributie in regiunea Wrocław, cuprinzand aproximativ 371.000 mp.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri