(P) Adama si RealTime sustin si au incredere in piata rezidentiala

Adama si RealTime au incheiat un parteneriat pentru sustinerea calitãtii, seriozitãtii si onestitatii in relatia cu nevoile clientilor pe segmentul rezidential.
Adama a pus la dispozitie 5 proiecte in Bucuresti- Evocasa Armonia, Evocasa Optima, Edenia Titan, Evocasa Swiss Cottage Bucuresti si Evocasa Selecta - cu apartamente finalizate sau in curs de finalizare. Pentru achizitia apartamentelor a fost adaptat un sistem flexibil de platā in rate la preturi corecte.

RealTime sustine cu profesionalism si calitatea serviciilor, nevoia de selectie a celei mai bune oferte din portofoliul Adama. Pentru toti cei care incheie un antecontract pana la 30 septembrie 2009 RealTime ofera un weekend la Predeal intr-o vila de lux.

“Chiar daca momentul actual este unul dificil din punct de vedere economic, noi sustinem si credem ĩn piata rezidentiala din Romania. Punem calitatea pe primul loc si construim pentru nevoile cumparatorului roman si pentru puterea lui de cumparare”, declara Isaac Cohen-Hoshen Fondator si CEO Adama Romania.

“RealTime sustine valorile morale, umane, profesionale. De aceea avem parteneri si nu clienti. Construim relatii de durata. Pentru acest lucru e nevoie de īncredere, iar RealTime are īncredere īn Adama si in ceea ce creaza. Am gandit impreuna campania ‘ Calatoreste īn siguranta catre locuinta ta cu escala la munte..’ deoarece fiecare client conteaza pentru noi ” declara Cristina Rosca, Managing Partner RealTime.

Adama
este o companie imobiliarā de varf, activa in piete din Europa Centrala si de Est. Caracterul "global" al companiei rezida in structura sa: este detinuta de fondatorii sai, precum si de mari investitori si fonduri imobiliare din Statele Unite si Europa de Vest, si īn acelasi timp, Adama este listata la Bursa din Tel Aviv.

RealTime
este cel mai important consultant imobiliar independent roman, flexibil si cu experienta pietei imobiliare din Romania. RealTime activeaza din 2003 si vine īn sprijinul clientilor cu o īntreaga structura si cu o privire de ansamblu asupra pietei imobiliare.

Setari Cookie-uri