Un loc de parcare in Bucuresti costa cat in Los Angeles

Costul lunar al unui loc de parcare in Bucuresti ajunge la 205,3 dolari, la fel ca in Los Angeles si mai mult decat in Berlin, Varsovia sau Lisabona, arata un studiu al companiei de consultanta imobiliara Colliers International.
In plus, Bucurestiul este singura capitala din Europa in care locul de parcare nu se plateste pe zi. Astfel, studiul companiei Colliers a luat in calcul doar costul lunar al unui loc de parcare nerezervat, cel mai scump loc de parcare din lume fiind in Londra – 1.020 dolari/luna.

La polul opus se afla orasul Mumbai, din India, unde un loc de parcare costa doar 25,68 dolari/luna. (Citeste si Orasele cu cele mai scumpe locuri de parcare din lume)

Capitala Romaniei s-a aflat la acelasi nivel cu Los Angeles si Vancouver, insa depasind Bratislava, Belgrad, Lisabona, Varsovia, Tel Aviv, Berlin sau Zagreb. In Dubai, costul lunar al unui loc de parcare este de 105 dolari, aproape jumatate din costul unui loc de parcare in Bucuresti.

Colliers International este un parteneriat global intre companii care furnizeza consultanta imobiliara, avand aproximativ 293 de birouri in 61 de tari. In Europa Centrala si de Est, Colliers I furnizeaza servicii in Romania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Serbia si Muntenegru.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri