Proiectele sunt, in prezent, in fata de licentiere sau de planificare.

Lamda, cel mai mare dezvoltator de complexe comerciale din Grecia, spera sa relanseze proiectele balcanice intarziate si sa se extinda in Turcia in 2010, odata cu atenuarea crizei financiare mondiale, potrivit NewsIn.

Lamda, care construieste si gestioneaza mall-uri, complexe rezidentiale si de birouri in Grecia si in Balcani, a inghetat proiecte in valoare de 408 milioane euro in regiune la inceputul acestui an, din cauza crizei economice mondiale.

"Este posibil ca, in 2010, sa continuam dezvoltarea unuia dintre aceste proiecte, sau chiar sa realizam o noua investitie, in functie de conditiile economice mondiale", a declarat Odisseas Athanassiou, directorul executiv Lamda.

Athanassiou a spus ca strategia prudenta a companiei si rezervele de lichiditate de 230 milioane euro, combinate cu eforturile de a reduce cheltuielile operationale, ajuta compania sa faca fata crizei.

Athanassiou a declarat ca Lamda este interesata de Turcia, unde urmareste construirea unor mall-uri in Istanbul, Izmir, Antalya si Adana.