Consultantul imobiliar CB Richard Ellis Group (CBRE), prezent si pe piata locala, a fost selectat de Pfizer Incorporated, cea mai mare companie farmaceutica si biomedicala din lume, sa ofere servicii de management administrativ pentru cele zece birouri Pfizer.
CBRE a fost selectata de Pfizer pe baza unui proces de evaluare a pietei structurate care s-a desfasurat in ultimele noua luni. In urma cu patru luni, CBRE a fost aleasa de catre Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, pentru a oferi servicii de consultanta si brokeraj imobiliar la nivel global.

CB Richard Ellis a parasit piata locala, pe care activa din anul 2001 in baza unui contract de franciza, in urma cu doi ani, iar in luna februarie 2008, a preluat compania de consultanta imobiliara Eurisko, in schimbul sumei de 35 milioane de dolari, aceasta functionand acum sub numele CBRE|Eurisko.

Grupul american de produse farmaceutice Pfizer Inc a anuntat in aceasta saptamana ca profitul net a scazut cu 19% in al doilea trimestru al anului, la 2,26 miliarde dolari, in contextul in care aprecierea dolarului a afectat veniturile din toata gama de produse.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Ce măsuri de distanțare socială a luat o companie cu 200 angajați
Setari Cookie-uri