Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de israelienii de la AFI Europe la intersectia bulevardelor Timisoara si Vasile Milea din Bucuresti, a semnat inca trei contracte de inchiriere, cu brandurile New Yorker, Waikiki si X-Side, suprafata contractata fiind de peste 2.000 mp.

Cei trei noi chiriasi cresc gradul de ocupare a centrului comercial la peste 90%. New Yorker va ocupa o suprafata de 815 mp, L.C Waikiki - 850 mp , iar X-Side, 450 mp. Brandurile au fost aduse in AFI Palace Cotroceni direct prin companiile-mama, nefiind francize.

Primul magazin NewYorker din Bucuresti a fost deschis in primavara, in complexul comercial Militari Shopping, avand o suprafata de 730 mp. Printre marcile comercializate in cadrul lantului de magazine se numara Amisu, Fishbone Sister, Fishbone, Smog, Big Budha, Rescue si Censored, completate de o linie de accesorii.

Brandul L.C Waikiki a fost lansat in 1985 in Franta, formand, in urma unei fuziuni cu firma de textile Taha Textile din Turcia, compania Tema Group.

Printre chiriasii mall-ului se mai numara INDITEX (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, Oysho), C&A, Mango, Marks& Spencer, Calvin Klein si Orsay. (Citeste si AFI Europe: Incepem anul viitor constructia unui mall in Bucurestii Noi)

Situat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni are o suprafata totala de 214.000 mp si o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp, incluzand 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D) si un zid de catarat. Mall-ul va fi deschis la sfarsitul lunii septembrie.

AFI Europe este membra a Grupului Africa-Israel, unul din cei mai importanti investitori in domeniul imobiliar rezidential si comercial, activ prin proiecte de amploare in tari precum Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
AFI Europe cumpara 75% din Casa Radio cu 60 mil. euro