Astfel, noua adresa a biroului din Romania al Bancii Mondiale va fi parcul de afaceri S-Park, cladirea A2, etajul 2, pe strada Tipografilor, potrivit NewsIn.

Fostul sediu al Bancii Mondiale din cladirea Millennium Business Center a fost avariat intr-un incendiu la finalul lunii iunie. Cladirea, situata langa Biserica Armeneasca, la intersectia strazii Armand Calinescu cu bulevardul Carol, era cotata drept cea mai inalta constructie pe structura de otel din Romania.

Millennium Business Center are peste 72 de metri inaltime, o structura compusa din patru subsoluri si 18 etaje, plus unul tehnic si o suprafata totala construita de peste 25.000 de metri patrati, fiind data in folosinta in toamna anului 2006.

Constructia cladirii s-a aflat in mijlocul unui scandal de presa, dupa ce reprezentantii Bisericii Armenesti au protestat in mod repetat, aratand ca integritatea lacasului de cult era amenintata de anvergura proiectului.

Si casa de avocatura Bulboaca & Asociatii s-a mutat temporar in cladirea de birouri Regus City Centre, situata in zona Piata Rosetti, dupa incendiul care a cuprins vechiul sediu, din Millennium Business Center.