Fondul de investitii norvegian Romania Invest, care a a cumparat 800 de apartamente off-plan in sapte proiecte rezidentiale, spune ca in ultimele patru luni a vandut 20 de apartamente si daca nu ar fi fost zvonurile despre Prima Casa, ar fi vandut dublu.
La inceputul lunii iunie, Be Igloo, organizatia de vanzari a investitorului, era in discutii cu aproximativ 35 de clienti care voiau sa cumpere o locuinta din portofoliul Romania Invest.

„In acel moment, 80% dintre ei au declarat ca vor sa astepte finalizarea programului Prima Casa, sa afle ce ofera guvernul si ca nu vor sa piarda o oportunitate, daca ea exista”, spun reprezentantii Be Igloo.

Cel mai bine vandute apartamente au fost cele din proiectele Residenz Chitil (dezvoltat de Tiriac Imobiliare), Vitan Platinum Towers si Armonia Titan (construit de Adama). Aproximativ jumatate din apartamentele vandute au fost in proiectul Residenz Chitila, motivatia fiind data fe faptul ca proiectul este deja finalizat.

Romania Invest este o companie de investitii in real estate, inregistrata la Registrul Comertului din Norvegia din ianuarie 2006. In luna mai, fondul de investitii imprumutat 1,6 milioane de euro de la Bank of Cyprus, pentru a plati 25 de unitati din ansamblul My Dream Residence, amplasat pe soseaua Pipera-Tunari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri