Cushman & Wakefield are un nou sef pe evaluari

Dan Ionascu, directorul departamentului de evaluare al companie de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield, a parasit in aceasta luna companie, el fiind inlocuit de Andrew James Pirie, fostul co-director al aceluiasi departament.
Andrew James Pirie (foto) este absolvent al Universitatii Robert Gordon Aberdeen, din Scotia si membru al RICS ( Royal Institution of Chartered Surveyors).

„Este foarte important pentru clientii si pentru institutiile financiare internationale, atat banci, cat si fonduri de investitii, existenta in companie a unui director de evaluare memebru RICS, cu experienta profesionala pe pietele internationale”, se mentioneaza in comunicatul Cushman & Wakefield.

Cushman & Wakefield este cea mai mare companie cu capital privat din lume in domeniul imobiliar. Fondata in anul 1917, compania detine 230 de birouri in 58 de tari si are peste 15.000 de angajati. Biroul din Romania a fost deschis in ianuarie 2007 prin preluarea biroului asociat Activ Consulting, cu care se colabora de peste 11 ani, devenind astfel Cushman & Wakefield.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri