Consultantul Colliers International, Maria Florea, a descris situatia actuala a pietei de inchirieri spatii de birouri, fara a face referiri specifice la livrarea proiectului Anchor Plaza Metropol.

De asemenea, declaratia “Cladirea va fi livrata in functie de cat de repede va fi inchiriata. Momentan, pentru a relua lucrarile de constructie au nevoie de finantare, iar bancile cer ca aproximativ 50% din cladire sa fie pre-inchiriata.”- se referea la procesul de inchiriere al unei cladiri de birouri aflata in constructie, nu la cladirea Anchor Plaza Metropol.

Mentiunea “Estimam ca in aproximativ un an, cel mult un an si jumatate, va fi livrat” este o afirmatie scoasa din contextul general al articolului. In plus, Colliers International nu actioneaza ca agent de inchiriere al proiectului, cum gresit reise din articol.

Colliers International dezminte asocierea cu informatiile despre livrarea Anchor Plaza Metropol, singura parte in masura sa ofere aceste date fiind dezvoltatorul proiectului, Anchor Grup.