Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de israelienii de la AFI Europe la intersectia bulevardelor Timisoara si Vasile Milea din Bucuresti, va avea un spatiu de joaca pentru copii si un lac artificial destinat navigatiei cu barcute electrice, investitia totala fiind de 150.000 de euro.

Spatiul de joaca va fi amplasat in zona centrala a mall-ului, langa zona de restaurante si va putea gazdui pana la 100 de copii in acelasi timp, care vor putea fi supravegheati de la distanta pe ecrane LCD. Lacul artificial destinat navigatiei cu barcute electrice va avea o capacitate de aproximativ opt barcute si va fi destinat copiilor cu varste de peste trei ani.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp si va fi deschis la sfarsitul lunii septembrie. Mall-ul va include si un circuit de karting, destinat copiilor si adultilor, reprezentant o investitie de 250.000 euro.

Printre chiriasii centrului comercial se mai numara INDITEX (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, Oysho), C&A, Mango, Marks& Spencer, Calvin Klein si Orsay.

AFI Europe este membra a Grupului Africa-Israel, unul din cei mai importanti investitori in domeniul imobiliar rezidential si comercial, activ prin proiecte in tari precum Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
AFI Europe cumpara 75% din Casa Radio cu 60 mil. euro