Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de israelienii de la AFI Europe la intersectia bulevardelor Timisoara si Vasile Milea din Bucuresti, va avea un spatiu de joaca pentru copii si un lac artificial destinat navigatiei cu barcute electrice, investitia totala fiind de 150.000 de euro.
Spatiul de joaca va fi amplasat in zona centrala a mall-ului, langa zona de restaurante si va putea gazdui pana la 100 de copii in acelasi timp, care vor putea fi supravegheati de la distanta pe ecrane LCD. Lacul artificial destinat navigatiei cu barcute electrice va avea o capacitate de aproximativ opt barcute si va fi destinat copiilor cu varste de peste trei ani.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp si va fi deschis la sfarsitul lunii septembrie. Mall-ul va include si un circuit de karting, destinat copiilor si adultilor, reprezentant o investitie de 250.000 euro.

Printre chiriasii centrului comercial se mai numara INDITEX (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, Oysho), C&A, Mango, Marks& Spencer, Calvin Klein si Orsay.

AFI Europe este membra a Grupului Africa-Israel, unul din cei mai importanti investitori in domeniul imobiliar rezidential si comercial, activ prin proiecte in tari precum Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri