Oferta de criza: Reducere de 1 mil. euro pentru un penthouse

Criza a lovit intreaga piata rezidentiala, de la garsoniere, la penthouse-uri, reducerile de pret in cazul ultimelor fiind uneori si de 50%. Astfel, un penthouse care in urma cu cateva luni costa doua milioane de euro, este in prezent scos la vanzare la jumatate de pret.
Pentru apartamentul situat la ultimul nivel intr-un imobil finalizat anul trecut in zona Herastrau, proprietarul a cerut initial doua milioane de euro plus TVA, potrivit companiei de consultanta imobiliara Euroest, agentul de vanzare a proiectului. Acum, dupa mai multe luni in care preturile din piata rezidentiala au continua sa scada, proprietarul a decis sa reduca drastic pretul, pana la un milion de euro.

"Estimarile dezvoltatorului legate de vanzarea acestui proiect nu au fost foarte realiste, iar pretul era unul foarte ridicat chiar si in contextul in care piata rezidentiala nu trecea printr-o perioada de criza. Cu toatea acestea, suprafata sa este destul de mare, circa 420 mp, ceea ce il face sa fie o proprietate greu de vandut", a declarat, pentru Wall-Street, Alexandru Celac, managerul departamentului rezidential al Euroest.

In topul celor mai scumpe penthouse-uri din Bucuresti, preturile ajung pana la 3,5 milioane de euro, pentru un apartament cu o suprafata totala de 500 mp, amplasat in zona Floreasca. (Citeste si Topul celor mai scumpe penthouse-uri din Bucuresti)


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri