GarantiBank finanteaza cumparatorii proiectului Cosmopolis

GarantiBank a lansat o oferta de creditare pentru cei care vor sa achizitioneze o locuinta in cartierul Cosmopolis, dezvoltat de Opus Land Development in Stefanestii de Jos, judetul Ilfov. In primele sase luni, in cadrul proiectului, au fost vandute doar 55 de locuinte.
Creditul imobiliar are zero comision de acordare si o perioada de gratie de doua luni in care nu se plateste niciun fel de dobanda sau comision. Dobanda preferentiala este de 6,5% pe an (DAE 7,93% calculata pentru suma de 80.000 euro pe o perioada de 15 ani), redusa cu un punct procentual fata de dobanda standard a bancii pentru creditele imobiliare, indiferent de moneda in care este acordat creditul.

Oferta GarantiBank este valabila pana la 18 septembrie 2009.

Cosmopolis (foto) este dezvoltat pe un teren de 100 de hectare din Stefanestii de Jos si va totaliza peste 6.600 de apartamente si vile. Pana in prezent, dezvoltatorul a finalizat prima faza, ce consta in 565 de apartamente (36 de blocuri si 8 vile).

In primele sase luni, au fost vandute 55 de locuinte, pretul de vanzare fiind cuprins intre 1.000 si 1.200 euro/mp.

Investitia totala estimata pentru acest proiect, care are ca data finala de executie anul 2014, este de circa 700 milioane euro. In septembrie 2008, GarantiBank a extins cu 20 milioane euro linia de creditare pentru primele doua faze ale Cosmopolis, pana la 50 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri