Mall-ul AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de AFI Europe la intersectia bulevardelor Timisoara si Vasile Milea din Bucuresti, va crea peste 5.000 de noi locuri de munca permanente, majoritatea fiind furnizate de catre retailerii chiriasi.

Activitatile de administrare a mall-ului, intretinere, securitate si curatenie, vor furniza 500 de locuri de munca, iar hypermarketul Real, deschis 24 de ore din 24, va crea 300 de posturi.

Pe site-ul proiectului a fost lansata o sectiune care va centraliza toate disponibilitatile de angajare existente atat la nivelul administratiei AFI Palace Cotroceni, cat si la cel al activitatilor intreprinse de chiriasii centrului comercial.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp si va fi deschis la sfarsitul lunii septembrie. Printre chiriasii centrului comercial se mai numara INDITEX (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, Oysho), C&A, Mango, Marks& Spencer, Calvin Klein si Orsay.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Mall-ul AFI din Brasov va costa 120 mil. euro: cum va arata proiectul