GTC, condus in Romania de Shimon Galon (foto), a inaugurat astazi cel de-al treilea mall Galleria, in Piatra Neamt, pentru care a alocat o investitie de 20 de milioane de euro, in urmatorul an urmand sa fie inaugurate inca doua mall-uri, la Arad si Bistrita.

Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.) a fost infiintata in anul 1994 in Vrasovia, iar in prezent desfasoara activitati in Ungaria, Cehia, Romania, Serbia, Croatia, Slovacia, Bulgaria, Rusia si Ucraina. In 2008, dezvoltatorul a obtinut un profit de 189 milioane de euro si a livrat 115.000 mp de spatii de birouri si comerciale. La sfarsitul anului, compania dispunea de lichiditati in valoare de 200 milioane de euro.

GTC Real Estate Investments Romania BV a fost infiintat in anul 1999 si face parte din GTC Group, companie controlata de grupul israelian Kardan si listata la Bursa din Varsovia din anul 2000. In Romania, GTC dezvolta cladiri de birouri, spatii de retail si ansambluri rezidentiale pe o suprafata totala de 1,2 milioane de mp si este detinuta in proportie de 94,6% de GTC Polonia.

Citeste un interviu cu Shimon Galon, CEO al GTC Romania.