Dezvoltatorul GTC (Globe Trade Centre) va incepe in ianuarie 2010 extinderea centrului comercial din Buzau, investitia fiind estimata la sapte milioane de euro.

“Vom adauga 4.000 mp de spatii pentru magazine si 2.500 mp pentru un cinematograf cu sase sali. Vrem sa incepem lucrarile de constructie in ianuarie 2010 si speram sa le terminam in sase luni”, a declarat Shimon Galon, seful GTC.

Mall-ul Galeria Buzau a fost deschis in toamna anului trecut si este amplasat chiar vizavi de centrul comercial Aurora, dezvoltat de Cometex, divizia de real estate a grupului Altex.

Dezvoltatorul polonez Globe Trade Center (GTC) si Aura Europe au deschis in septembrie 2008 mall-ul Galleria Buzau, primul din cele 10 centre comerciale anuntate de GTC pentru Romania.

Galleria Buzau este amplasat Bulevardul Unirii 301A, fiind construit pe un teren de 2,1 hectare si avand o suprafata inchiriabila (GLA) de aproximativ 14.000 mp.

Lantul de mall-uri Galleria este prezent in Polonia (in orasele Varsovia, Cracovia si Czestochowa) Bulgaria (in Varna, Burgas, Ruse), Croatia la Zagreb, in Cehiala Praga. In Romania, este prezent in Buzau, Suceava si Piatra Neamt


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Shimon Galon va renova fostul Hotel Dunarea de langa Gara de Nord