Equest dubleaza bugetul de marketing pentru Vitantis Shopping Center

Compania britanica Equest Balkan Properties, care a inaugurat in urma cu un an centru comercial Vitantis Shopping Center, amplasat in cartierul Berceni, va dubla bugetul de marketing in al doilea an de functionare a proiectului, de la 250.000 euro la 500.000 euro.
Equest va investi in aceasta luna aproximativ 80.000 euro intr-o campanie de premii, ce ar trebui sa aduca o crestere a vanzarilor de 50% -60% si sa atraga un procent de 25% de vizitatori noi in Vitantis.

De la inceputul anului, Vitantis Shopping Center a investit in organizarea unor astfel de evenimente 250.000 euro, iar pentru anul viitor, Vlad Dragoescu, reprezentant al Equest Balkan Properties, a anuntat un buget de aproximativ 500.000 euro. (Citeste si Vitantis: Intre plecari ale retailerilor si venituri de 2 mil. euro din chirii)

Equest Investments SRL, cu sediul in Bucuresti, este o sucursala a Equest Capital Limited, responsabila cu finantarea si supravegherea investitiilor, in special in Romania.

Equest Parteners, cu sediul in Londra, este o companie de management si consultanta in investitii, specializata pe pietele emergente si, mai ales, pe economiile in crestere din sud-estul Europei.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri