11 Septembrie 2009

Cegis acuza proprietarii Grand Arena: Ne datoreaza 1 mil. euro



Dupa ce marti, Euroinvest Intermed, dezvoltatorul si proprietarul centrului comercial Grand Arena, din cartierul Berceni, a anuntat ca renunta la administrarea de catre Cegis Imobiliare, acestia din urma au acuzat dezvoltatorul ca le datoreaza un milion de euro.
“Avem deja pe rol un proces intentat in 7 iulie 2009 pentru nerespectarea contractului de comercializare a spaţiilor, prin care incercam sa recuperam datoriile acumulate de catre Euroinvest catre noi, în valoare de aproximativ un milion de euro. Declaratia recenta a reprezentantilor Euroinvest Intermed nu este altceva decat o incercare de a ascunde problemele create de insisi proprietarii Grand Arena, care au reactionat abuziv in speranta de a influenta rezultatele procesului pe rol care are primul termen pe 15 septembrie a.c.”, se arata in comunicatul Cegis Imobiliare.

Contractul de inchiriere pentru restul spatiilor ramase libere in Grand Arena a fost preluat incepand cu luna iunie de compania portugheza Sonae Sierra, administrarea mall-ului ramanand atunci activitatea Cegis.

Grand Arena Mall, situat in cartierul Berceni din Capitala, a fost deschis in luna martie, in urma unei investitii estimate la 187 milioane de euro.

Cegis Imobiliare opereaza in Romania din anul 2003 si administreaza in prezent 11 centre comerciale (trei in Bucuresti - Orhideea, Esplanada, Carrefour Colentina) si restul in tara (Carrefour Ploiesti, Carrefour Brasov, Promenada Mall – Bacau, Promenada Mall – Focsani, Tom – Constanta, Felicia – Iasi, Era - Iasi, Era - Oradea). Compania este condusa in Romania de Sergiu Istrate, fiind o subsidiara a grupului francez Cegis.



Citeste si