Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor SA a lansat o noua oferta pentru cumparatorii apartamentelor din ansamblul Greenfield: clientul da un avans, locuieste o perioada de proba, iar apoi, daca nu este multumit de apartament sau de intregul proiect, isi primeste banii inapoi.
Avansul pentru un apartament cu doua camere in ansamblul Greenfield (foto) este de 2.750 euro.

"Locuirea de proba in viitoarea casa sau habitest este un produs similar cu drive test-ul din industria auto. Cei interesati pot opta pentru locuirea de proba intr-un apartament similar cu cel ales, gata mobilat pana la cele mai mici detalii: vesela, halate de baie, televizor, conexiune internet etc., pentru a vedea daca li se potriveste, cum se inteleg cu vecinii, in cat timp ajung la serviciu etc. Orice avans este returnat integral daca viitorul proprietar nu este multumit de apartamentul sau ansamblul pentru care a optat”, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

Ansamblul Greenfield I a fost inceput in septembrie 2006 si si include 676 de unitati, dispuse in cinci ansambluri rezidentiale independente (Rubin, Topaz, Onix, Blue, Quartz). Proiectul este situat in zona de nord a Bucurestiului, intre padurile Baneasa si Tunari si ocupa in total o suprafata de circa 10 ha.

Impact are un capital social de 200 milioane lei, impartit in 200 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1 leu. Dan Popp este principalul actionar al dezvoltatorului imobiliar, cu o detinere de 28,06%, iar Carmen Sandulescu detine 11,54% din capitalul social al Impact.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri