Avansul pentru un apartament cu doua camere in ansamblul Greenfield (foto) este de 2.750 euro.

"Locuirea de proba in viitoarea casa sau habitest este un produs similar cu drive test-ul din industria auto. Cei interesati pot opta pentru locuirea de proba intr-un apartament similar cu cel ales, gata mobilat pana la cele mai mici detalii: vesela, halate de baie, televizor, conexiune internet etc., pentru a vedea daca li se potriveste, cum se inteleg cu vecinii, in cat timp ajung la serviciu etc. Orice avans este returnat integral daca viitorul proprietar nu este multumit de apartamentul sau ansamblul pentru care a optat”, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

Ansamblul Greenfield I a fost inceput in septembrie 2006 si si include 676 de unitati, dispuse in cinci ansambluri rezidentiale independente (Rubin, Topaz, Onix, Blue, Quartz). Proiectul este situat in zona de nord a Bucurestiului, intre padurile Baneasa si Tunari si ocupa in total o suprafata de circa 10 ha.

Impact are un capital social de 200 milioane lei, impartit in 200 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1 leu. Dan Popp este principalul actionar al dezvoltatorului imobiliar, cu o detinere de 28,06%, iar Carmen Sandulescu detine 11,54% din capitalul social al Impact.