“Discutiile pentru preluarea proiectului au inceput inca din ianuarie, termenii comerciali au fost stabiliti in iunie, iar procedura de due diligence (n.r.: perioada de verificare a unei proprietati din toate punctele de vedere) a inceput in luna iulie. Acum intentionam sa largim spatiul detinut de Staer, sa aducem un operator de cinema si sa transformam parcul de retail in cel mai important astfel de proiect din regiune”, a declarat, pentru Wall-Street, Martin Slabbert (foto), managing director al NEPI.

In contextul in care dezvoltatorul RED Management Capital a inchis in urma cu doua luni centrul comercial Armonia Braila, incercand sa il repozitioneze intr-un Discount Shopping Park, planurile celor de la NEPI nu par deloc grele.

European Retail Park Braila a fost deschis in vara anului trecut si are o suprafata inchiriabila totala de 53.000 mp, printre chiriasi numarandu-se lantul de hipermarketuri Carrefour, operatorul de magazine tip DYI Bricostore si retailerul de obiecte de mobilier Staer.

NEPI va mai prelua de la BelRom Real Estate si alte doua parcuri de retail, din Bacau si Focsani, tranzactiile urmand sa fie incheiate inainte de sfarsitul anului, potrivit estimarilor lui Martin Slabbert.

Citeste mai multe despre tranzactia dintre NEPI si BelRom Real Estate aici.