Liderul pietei de consultanta imobiliara isi reorganizeaza conducerea

Colliers International, cea mai mare companie de consultanta imobiliara din piata locala, a anuntat astazi ca si-a reorganizat echipa de management, promovandu-i pe Mihai Grigore, fostul sef al departamentului de evaluari, in functia de director operational si pe Mihaela Vizsdeluk in functia de director financiar.
Mihaela Vizsdeluk face parte din echipa Colliers de zece ani, in timp ce Mihai Grigore are o experienta de opt ani.

Conducerea departamentului de evaluari va fi preluata de Laurentiu Lazar, care in ultimii doi ani a lucrat ca si consultant in cadrul aceluiasi departament.

In acelasi timp, Blake Horsley, primul expat din echipa Colliers, va coordona departamentul de inchirieri spatii de birouri, condus pana la inceputul anului de Horatiu Florescu. Blake Horsley va lucra in cadrul acestui departament impreuna cu Horia Moldovan, dar va ramane in continuare si senior broker in cadrul diviziei de investitii a Colliers.

Georgiana Andrei a fost numita coordonator al departamentului de retail, condus pana la finele lui 2008 de Monica Barbu.

Schimbari s-au petrecut si in conducerea departamentului de spatii industriale, dupa ce fostul coordonator, Gabriel Chimisliu, a parasit Colliers in vara. Chimisliu a fost inlocuit de Viorel Opait, cu o experienta de cinci ani in cadrul companiei.

De asemenea, Ilinca Paun, cea care a coordonat fostul departament de rezidential al Colliers, inchis tot la inceputul anului, va fi responsabila cu departamentul de Client Service.

Bogdan Georgescu va ramane in continuare Managing Partner in cadrul Colliers.

Colliers International a raportat un profit net de 2,755 milioane de euro pentru anul trecut, in scadere cu 62,3% fata de 2007. Cifra de afaceri a companiei a coborat cu 16,6% fata de 2007, pana la 17,696 milioane de euro.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri