Compania britanica de consultanta imobiliara a intrat pe piata din Romania, biroul local fiind condus de Dan Ionascu, fostul sef al departamentului de evaluari din cadrul consultaltantului Cushman & Wakefield. Ieri, Ionascu a anuntat oficial noua companie, declarand ca a luat cu el tot departamentul de evaluari al Cushman.

“Incep prin a va mentiona ca in demersul meu de a ma alatura Parker Lewis am fost urmat de intregul department de evaluari si consultanta, Bucuresti si Timisoara, al fostului angajator. La nu mult timp dupa plecarea nostra, am fost placut surprins ca o parte semnificativa a departamentului de inchirieri spatii de strada si renegocieri de contracte ale aceluiasi angajator, High Street Retail, ni s-a alaturat”, se arata in comunicatul Parker Lewis, semnat de Dan Ionascu (foto).

De cealalta parte, reprezentantii Cushman & Wakefield il acuza pe Dan Ionascu ca a atins indirect imaginea companiei si declara ca informatiile din comunicatul Parker Lewis sunt false.

“In afara de el (n.r. Dan Ionascu) doar doi angajati ai departamentului de evaluari au plecat, iar partea semnificativa a departamentului de retail stradal se refera tot la doua persoane, una fiind secretara”, sustin reprezentantii Cushman & Wakefield. Compania va comunica oficial in cursul zilei de astazi care este pozitia sa vizavi de declaratiile fostului angajat.

“Intrucat indirect a fost atinsa imaginea Cushman & Wakefield, ne simtim obligati sa dam o declaratie oficiala, care va fi trimisa maine (n.r. astazi) dimineata”, se arata intr-un comunicat al Cushman, remis la scurt timp dupa cel al Parker Lewis.

Cushman & Wakefield a anuntat la inceputul lunii august plecarea lui Dan Ionascu din companie, el fiind inlocuit de scotianul Andrew James Pirie, fostul co-director al departamentului de evaluri.

Cifra de afaceri a Cushman & Wakefield Romania fost de 5,4 milioane de euro in 2008, cu aproape 19% mai mare fata de cea raportata in anul precedent. (Citeste si Cati bani au mai facut companiile de consultanta imobiliara in 2008 )


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si