Compania imobiliara Regatta promoveaza un ansamblu rezidential de lux situat pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, in zona Doi Cocosi. Investitia, apartinand unor persoane fizice de cetatenie romana, se ridica la 8 milioane de euro.

Complexul va fi alcatuit din patru blocuri, trei dintre ele fiind structurate pe P<4, iar cel de-al patrulea pe P<3. Acestea vor avea subsol comun, cu 1-2 locuri de parcare si boxa pentru fiecare apartament. Imobilele vor oferi 37 de apartamente cu 3 camere si 13 apartamente cu 4 camere. Suprafata apartamentelor de 3 camere variaza intre 91-106 mp, iar cea a apartamentelor cu 4 camere intre 118-126 mp.

Un apartament de 3 camere costa intre 93.000-112.000 euro, iar unul de patru camere intre 127.000-136.000 euro.

Ceea ce scoate in evidenta acest proiect este pretul foarte avantajos, de 900 euro/mp. Mai mult, in cazul primelor 10 apartamente care vor fi vandute exista o promotie speciala de numai 750 euro/mp, a declarat Eugen Paternic, real estate broker in Departamentul Vanzari Rezidentiale Regatta.

Lucrarile la acest ansamblu rezidential au inceput in octombrie 2005 si vor dura 15 luni. Va exista o zona verde, exclusiv pietonala, amenajata cu alei, locuri de joaca pentru copii. In acelasi timp ansamblul va beneficia de paza, accesul in incinta fiind atent supravegheat. Suntem convinsi ca vom vinde acest ansamblu chiar din faza de proiect, a adaugat Paternic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri