„Am semnat documentele finale cu Secure Investments II. Acestia au cumparat 33 de apartamente cu una, doua si trei camere, platind toti banii odata. Au cumparat locuintele cu scopul de a le inchiria pentru urmatorii trei ani si probabil le vor vinde atunci cand preturile din piata vor creste suficient”, a declarat Avi Shloush, general manager al proiectului Doamna Ghica Plaza.

Doamna Ghica Plaza (foto) cuprinde 616 apartamente, ale caror preturi pornesc de 56.724 euro plus TVA, pentru garsoniere si ajung la 152.000 euro plus TVA, in cazul apartamentelor cu patru camere.

Doamna Ghica Plaza reprezinta o investitie de 75 milioane de euro si este dezvoltat de compania Romfelt Real Estate, printre actionarii careia se numara Adrian Lustig (10,83%), Cristian Sima (9%) Dan Pascariu (7,38%) si avocatul Calin Andrei Zamfirescu 4,94 %, potrivit datelor de la Registrul Comertului.O participatie de 44,85% este detinuta de compania de investitii Aktiva Nalozbe, din Slovenia.

In Romania, compania cipriota de investitii Secure Investments II mai detine o participatie de 65% in cadrul proiectului Pantelimon Lake, dezvoltat de Polykem SA -Ergorom SRL si o participatie de 30% in cadrul Green Lake, dezvoltat de Technical Olympic Group in apropiere de Lacul Grivita.

Citeste si Cu 400 de apartamente nevandute, Pascariu, Sima si Lustig isi indreapta atentia catre fondurile de investitii.