Numarul total de apartamente scoase la vanzare in Bucuresti a scazut cu 18% in luna octombrie comparativ cu luna septembrie si cu 42% fata de octombrie 2008,arata un raport al portalului imobiliar AnunturiParticulari.ro

"Fata de luna septembrie, numarul total de apartamente scoase la vanzare s-a redus cu 18%. In octombrie au fost scoase pe piata cu 21% mai putine garsoniere si cu 15% mai putine apartamente de 2 camere. Numarul ofertelor de 3 camere s-a redus cu 16% , iar pentru apartamentele cu 4 camere scaderea a fost de 29%", se arata in raport.

Comparativ cu anul trecut, numarul ofertelor aparute pe piata a scazut semnificativ. In octombrie 2008, pe piata erau scoase cu 42% mai multe oferte decat in 2009. Numarul garsonierelor nou aparute s-a redus cu 50%. Au fost scoase spre vanzare cu 40% mai putine apartamente de 2, respectiv de 3 camere, iar numarul ofertelor de 4 camere a scazut cu 36%.

Statistica are la baza ofertele imobiliare din Bucuresti, publicate de persoanele particulare in toata presa scrisa si pe Internet, iar pretul mediu este obtinut pe baza preturilor solicitate initial de proprietari. AnunturiParticulari.ro a fost lansat in anul 2001 de compania Agentie.NET si consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa si pe Internet.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si