Cel mai nou centru comercial din Bucuresti, AFI Palace Cotroceni, a inregistrat un trafic de aproximativ 380.000 de vizitatori in primele patru zile de la deschidere, recordul fiind atins duminica, potrivit reprezentantilor dezvoltatorului AFI Europe.


Duminica, aproximativ 103.000 vizitatori au trecut pragul AFI Palace Cotroceni. Datele de trafic au fost obtinute in intervalul orar 08:00 – 12:00, in monitorizare nefiind inclusi bucurestenii careau vizitat mall-ul dupa miezul noptii, acesta fiind deschis 24 de ore din 24.

Amplasat la intersectia strazii Vasile Milea cu bulevardul Timisoara, AFI Palace Cotroceni cuprinde 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, o pista de role, un loc unde se poate fuma narghilea si un trenulet Mini-Express, care va circula in interiorul mall-ului, urmand fi livrat in circa doua saptamani.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 mp, printre chiriasii numarandu-se INDITEX (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, Oysho), C&A, Mango, Marks& Spencer, Calvin Klein si Orsay.

Proiectul este dezvoltat de AFI Europe, parte a grupului Africa Israel si are o suprafata totala de circa 215.000 mp.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Toma, AFI: Nu mai poti construi birouri fara o componenta de lifestyle