Turcii de la Pelican Com au finalizat Atlantis Residence. Jumatate din apartamente sunt nevandute

Compania Pelican Com, cu actionariat turcesc, a finalizat proiectul Atlantis Residence, din cartierul Pantelimon, 43 din cele 100 de apartamente fiind nevandute. Pentru unul din cele patru blocuri ale ansamblului, dezvoltatorul negociaza vanzarea integrala catre un investitor strain.
„Blocul A nu se vinde ca numar de apartamente, ci ca si cladire in sine, urmand ca investitorul sa decida destinatia blocului, care ar putea fi de birouri. Purtam discutii cu trei investitori de nationalitati diferite”, au explicat reprezentantii dezvoltatorului.

Pretul mediu al unui apartament cu trei camere este de 150.000 euro plus TVA, iar un loc de parcare costa 15.000 euro plus TVA. Pana in prezent, au fost vandute 57 de apartamente, dintre care 25 sunt deja locuite.

Recent, compania Romfelt Plaza, din actionariatul careia fac parte Dan Pascariu, presedintele Unicredit Tiriac Bank, Cristian Sima, presedintele WBS Holding si dramaturgul Adrian Lustig, a anuntat ca a vandut 33 de apartamente in proiectul Doamna Ghica Plaza companiei cipriote de investitii Secure Investments II.

Atlantis Residence este amplasat la intersectia dintre soselele Fundeni si Pantelimon si reprezinta o investitie de 18 milioane de euro, finantarea fiind asigurata de Credit Europe Bank. Cele 100 de apartamente ale proiectului au suprafete utile cuprinse intre 100 si 125 mp. Pana in prezent, 25 de apartamente sunt deja locuite.

Pentru anul 2010, dezvoltatorul are in plan inceperea unui nou proiect, care va cuprinde atat locuinte, cat si spatii de birouri, pe un teren achizitionat in urma cu doi ani si aflat in apropierea proiectului Atlantis Residence.

Pelican Com este o companie cu actionariat turcesc, din actionariat facand parte oamenii de afaceri Enver Colakoglu (34%), Saban si Metin Basalma (32%, respectiv 34%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Citeste si Piata de investitii imobiliare incepe sa respire. Vanzatorii trebuie sa uite de preturile din 2007.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri