Compania Domus Stil, controlata de fratii Robert si Ionut Negoita, are de incasat doua milioane de euro de la firma Videoprod Industries, organizatorea emisiunii 100% Adevarat, difuzata de postul de televiziune OTV.

„Apartamentele acordate in ultimele doua luni participantilor show-ului 100% Adevarat, difuzat pe postul de televiziune OTV, nu au fost achitate. Castigatorii locuintelor, situate in complexul Confort City (foto), risca sa fie dati afara”, a declarat Ionut Negoita.

In ultimele doua luni, Videoprod Industries a oferit aproximativ trei apartamente in cadrul fiecarei emisiuni 100% Adevarat, prezentata de Pepe si Ramona Badescu si difuzata de postul OTV in zilele de duminica.

„Sunt circa 33 de apartamente situate in complexul Confort City date in concurs, dintre care 16 sunt neachitate catre Domus Stil”, a precizat Ancuta Ionescu, directorul dezvoltatorului.

Fratiii Negoita sustin ca Videoprod Industries are de platit doua milioane de euro, suma ce reprezinta cele 16 apartamente neplatite, prejudiciile morale aduse firmei Domus Stil si penalitatile pentru intarzierea platii.

Ansamblul Confort City, amplasat in zona Vitan Barzesti, include 12, cu un total de 1.680 de apartamente si reprezinta o investitie de 80 milioane de euro.

Videoprod Industries are ca unic actionar firma britanica RTMB Production LLP, potrivit datelor de la Registrul Comertului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Negoita, gata sa vanda Dinamo cu un leu: ce conditii pune