Profitul companiei Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul proiectului Greenfield, a scazut de 21 de ori in primele noua luni ale acestui an comparativ cu aceeasi perioada din 2008, ajungand la 791.800 lei, dupa ce compania a trecut pe pierderi in trimestrul al treilea.

Impact a inregistrat pierderi de aproape 1,25 milioane lei in trimestrul al treilea si o cifra de afaceri de 41,4 milioane lei in primele noua luni, in scadere cu 62% fata de aceeasi perioada din 2008, potrivit rezultatelor financiare transmise Bursei de Valori Bucuresti.

“Diferenta a fost cauzata de cheltuielile aferente adaptarii companiei la noile conditii de piata, precum si reproiectarii pentru proiectele de anvergura Dealul Lomb, din Cluj-Napoca si Greenfield, din nordul Capitalei”, a declarat Carmen Sandulescu (foto), directorul executiv al Impact.

Dezvoltatorul Impact detine in portofoliu proiectul Greenfield, amplasat intre padurile Baneasa si Tunari, care cuprinde in prima faza 676 de unitati, dispuse in cinci blocuri. Impact mai are in dezvoltare inca un proiect rezidential in Cluj, desfasurat pe o suprafata de 200 de hectare.

Infiintata in anul 1991, compania Impact este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, titlurile sale tranzactionandu-se la prima categorie a BVB, sub simbolul IMP.

IMP are un capital social de 200 milioane lei, iar principalii actionari sunt Dan Popp cu o detinere de 28,06% si Carmen Sandulescu cu o participatie de 11,54%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Impact inaugureaza 3 blocuri noi in decembrie si 6 in februarie