Societatea de administrare Aviva Investors va lansa pana la finele anului Oportunitati imobiliare, un fond deschis de investitii in real estate, cu o capitalizare initiala de 7,5 milioane de euro, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, unul dintre consilierii Aviva.

“Va fi un fond deschis cu investitori aproape 100% locali. Se va concentra pe achizitia de participatii in cadrul proiectelor care aduc deja venituri, excluzand segmentul rezidential”, a declarat Cristian Ustinescu (foto), seful departamentului de investitii al DTZ Echinox, in cadrul conferintei pe teme imobiliare Evensys.

Investitorii se vor concentra pe proiectele de mici dimensiuni, urmarind o marja de profit de 15%. “Am discutat impreuna cu firma de avocatura Biris Goran, consilierii juridici ai Aviva, timp de doi ani, insa abia acum s-a ajuns la nivelul potrivit din punctul de vedere al conditiilor din piata”, a incheiat Ustinescu.

Aviva Investors administreaza in prezent patru fonduri deschise de investitii, care detin active nete in valoare de peste 20,5 milioane de lei.

DTZ Echinox este unul in cei mai importanti jucatori din piata locala de consultanta imobiliara, cu o cifra de afaceri de 5,6 milioane de euro in anul 2008.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
DTZ Echinox: Tranzactiile imobiliare au depasit 850 mil. euro in 2016