Kiwi Finance colaboreaza cu agentia imobiliara Neocasa

Kiwi Finance, cel mai important jucator de pe piata brokerajului de credite, si agentia imobiliara Neocasa, condusa de Ruxandra Celciu, au semnat un acord de colaborare.
In baza acestui acord, tranzactiile imobiliare derulate prin intermediul Neocasa vor beneficia de suportul consultantilor Kiwi Finance.

„Portofoliul Kiwi Finance numara peste 26 de banci si institutii nonbancare colaboratoare”, a declarat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

KIiwi Finance a fost infiintata la sfarsitul anului 2003, sub numele de Gemini Capital Consult, iar in prezent detine sase sucursale in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Cluj-Napoca, Campina, si cinci francize. Activitatea companiei se concentreaza pe trei directii de business: consultanta credite pentru persoane fizice, consultanta credite pentru persoane juridice si consultanta juridica.

Brokerul de credite a mai incheiat in acest an parteneriate cu portalul imobiliar TopEstate.ro si cu agentia imobiliara Esop. De la infiintare si pana in prezent, Kiwi Finance a intermediat credite in valoare de peste 450 de milioane de euro.

Neocasa a fost infiintata in anul 1998 si ofera intermedieri pentru tranzactii imobiliare, consultanta in investitii, studii de piata, evaluari si expertize, strategii de marketing si PR, servicii post-vanzare, admnistrare a proprietatilor si gestionare de proiecte.

Printre proiectele din portofoliul agentiei se numata Emerald Residences, Liziera, Gran Residencia, CityLights Pipera, Brilliant Condominium, NorthLane, Parcul Privighetorilor, Lakeland si GreenWave. In cei 11 ani de activitate, Neocasa a intermediat tranzactii in valoare de peste 310 milioane euro.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri