Compania Conarg Real Estate, parte a holdingului specializat in constructii Conarg, a inceput livrarea proiectului Rasarit de Soare, din cartierul Titan, circa 75% din apartamente fiind vandute pana in prezent. Din cele aproximativ 740 de locuinte vandute, 200 au fost contractate prin intermediul programului Prima Casa.
Ansamblul Rasarit de Soare, amplasat in imediata apropiere a hypermarketului Auchan, din zona Titan, cuprinde 988 de locuinte cu una, doua si trei camere, dezvoltate pe 11 niveluri, dintre care au fost vandute circa 740 de locuinte.

Din totalul vanzarilor, 200 de locuinte au fost contractate prin intermediul programului guvernamental Prima Casa, potrivit reprezentantilor Conarg.

Cea mai mare cerere a fost pentru garsoniere, care au suprafete construite cuprinse intre 47 si 63 mp, preturile pornind de la 39.000 euro plus TVA. Pentru apartamentele cu doua camere, cu suprafata construita 72,44 mp, preturile incep de la 65.000 euro plus TVA, in timp ce apartamentele cu trei camere, cu suprafata construita de 98,33 mp au preturi ce pornesc de la 80.000 euro plus TVA.

Locuintele cu patru camere, cu suprafata construita de 142,48 mp costa 98.000 euro plus TVA, iar pentru un loc de parcare un cumparator va plati inca 6.000 euro plus TVA (suprateran) sau 9.000 euro plus TVA (subteran).

Compania Conarg Real Estate a fost infiintata in anul 2006, ca parte a grupul pitestean Conarg si a livrat in anul 2007 complexul rezidential Quadra Place, cu 343 de apartamente, situat in zona Politehnica.

Grupul Conarg este format din cinci companii (Conarg SA - firma de management a grupului, fostul Trust de Constructii din Pitesti, Conarg Construct, Conarg Consulting - ambele cu activitate in constructii, Conarg Real Estate - dezvoltator imobiliar si Conarg Trade - specializat in distributie de materiale de constructii) si a raportat in anul 2008 venituri de 94 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri