Pasajul Baneasa a fost deschis circulatiei vineri, in prezenta premierului Emil Boc si a ministrului interimar al Transporturilor, Radu Berceanu, dupa finalizarea lucrarilor de constructie executate de firma portugheza Lena Engenharia e Construcoes, contract care a avut o valoare de 13,11 mil. euro.
Pasajul se afla in Sectorul 1 din Bucuresti, la intersectia Bulevardului Aerogarii cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, si face parte din proiectul de fluidizare a traficului pe DN1, potrivit NewsIn.

Proiectul, care are lungime totala de 1,259 km, a costat 44.45 mil. lei (13.1 mil. euro), bani de la bugetul de stat.

Proiectantul a fost SEARCH Corporation Bucuresti (Proiectare SF + PT), iar antreprenorul general - SC Lena Engenharia e Construcoes SA (Proiectare DDE + Executie lucrari). La realizarea pasajului au lucrat aproximativ 300 de muncitori.

Lucrarile la Pasajul Baneasa din Capitala au inceput in februarie-martie 2007, dar au fost sistate in luna decembrie a aceluiasi an.

Spovedania lui Berceanu: Nu avem autostrazi pentru ca nu avem bani



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri