Happy Tour, cel mai mare jucator de pe piata locala a agentiilor de turism, a inchiriat o suprafata de 1.160 mp spatii de birouri si 70 mp spatii de retail in cladirea Metropolis Center, din zona Dorobanti, a anuntat consultantul imobiliar BNP Paribas Real Estate, intermediarul tranzactiei.
Happy Tour a inchiriat etajul patru pentru birouri si o parte din parter pentru activitatile de retail, contractul fiind incheiat pe o perioada de cinci ani. Anterior, agentia de turism a avut sediul pe strada Dr. Felix, in apropiere de Piata Victoriei.

Valoarea totala a contractului ar putea depasi 1,5 milioane de euro plus TVA, potrivit calculelor Wall-Street, in cazul unei chirii lunare de 21 euro/mp pentru spatiile de birouri, respectiv 30 euro/mp pentru cele de retail.

Metropolis Center (foto), amplasat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, este dezvoltat de compania austriaca Soravia, investitia fiind estimata la 38 milioane de euro. Complexul cuprinde birouri de clasa A (sapte etaje, 11.000 mp), o galerie comerciala la parter (2.000 mp), un aparthotel de 4 stele si o parcare subterana cu 186 de locuri.

Printre chiriasii Metropolis Center se numara: Citroen Romania, firma de avocatura DLA Piper, Parexel International, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Advent International, Soravia Romania, Leopold Jordan GmbH si Boehringer Ingelheim. Complexul mai gazduieste un supermarket Mega Image si curatatoria Eco Fresh.

Compania Happy Tour a fost infiintata in anul 1996 si a fost achizitionata in 2007 de fondul de investitii spaniol GED, ca parte a investitiilor sale strategice in Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri