In prezent, Adama dezvolta noua proiecte rezidentiale in Romania, doua in Ucraina si doua in Moldova. La sfarsitul anului trecut, dezvoltatorul a finalizat prima etapa a proiectului Evocasa Completa, din Bacau, respectiv un bloc cu 13 etaje si peste 200 de apartamente.

In ceea ce priveste planurile de viitor, Adama va construi la Kiev un proiect rezidential ce va cuprinde 100 de vile de lux si medii, numit Riverside Exclusive, avand apoi in plan dezvoltarea primei micro-regiuni, numita Zaporozhye Residences, cu peste 1.000 de locuinte destinate aceleiasi clase.

Planurile de viitor ale dezvoltatorului includ si capitala Republicii Moldova, Adama intentionand sa lanseze un proiect cu 200 de unitati, Chisinau Residences, amplasat in cartierul Ciocana. Al doilea proiect din Moldova se va numi Chisinau Exclusive si va include peste 100 de apartamente de lux, construite in centrul orasului.

Nu in ultimul rand, Adama spera sa inceapa un nou proiect rezidential in Bucuresti, de data aceasta in cartierul Berceni, in prezent ansamblul fiind in stadiul de plan.

Pana acum, Adama a dezvoltat cinci proiecte in Bucuresti, patru fiind amplasate in cartierul Titan si unul pe bulevardul Ferdinand I. Pe langa Bucuresti, dezvoltatorul mai este activ in orasele Ploiesti, Bacau, Iasi si Brasov.