Investitia in proiectul din Husi este estimata la opt milioane de euro, iar finantarea de la Immorent a fost acordata pentru o perioada de 12 ani, potriivt reprezentantilor RED Management Capital.

Centrul comercial Cadran va fi finalizat in luna iunie a acestui an, cuprinzand aproximativ 20 de magazine, ancorate de Penny Market. Proiectul are o suprafata totala construita de 4.500 mp si 120 de locuri de parcare, fiind inchiriat in proportie de 50%.

Centrele comerciale Cadran vor fi dezvoltate in orasele secundare si tertiare ale Romaniei, cu o populatie medie de 25.000 - 75.000 de locuitori, precum Slobozia, Miercurea Ciuc sau Harghita.

In luna iulie 2009, RED a inchis centrul comercial Armonia Braila, spunand ca este vorba doar de o repozitionare a proiectului intr-un Discount Shopping Park, care va costa circa 1,5 milioane de euro si va dura cel mult noua luni. Armonia Braila a fost deschis in noiembrie 2008, in urma unei investitii de circa 45 milioane de euro si are o suprafata inchiriabila de 37.000 mp.

RED Mangement Capital este o companie de investitii si dezvoltari imobiliare prezenta pe piata romaneasca din anul 2005. Pe langa proiecte de retail si mixed-use (World Trade Center Constanta si Radius Shopping Business & Arts Baia Mar), compania mai are in dezvoltare, alaturi de spaniolii de la Grupo Lar, proiectul rezidential Natura Residence, din Baneasa.