Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Elena Udrea, a decis revocarea din functie a directorului general al Agentiei Nationale pentru Locuinte, Jean Vraciu, si anularea procedurii de achizitie de catre ANL a unor autoturisme de teren.

"Conform Elenei Udrea, intr-un an caracterizat de constrangeri financiare, Ministerul nu isi permite achizitii extravagante. Ministrul Udrea si-a propus sa continue si sa accelereze, in 2010, proiectele de investitii in infrastructura demarate anii trecuti, achizitia de autoturisme de teren neregasindu-se intre prioritatile ministerului. In acest context, accelerarea constructiei de locuinte ANL pentru tineri anuntata de ministru presupune si diminuarea costurilor administrative ale Agentiei", arata un comunicat de presa trimis de minister.

Agentia Nationala pentru Locuinte a lansat, in 6 ianuarie 2010, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), procedura de achizitie a unui numar de trei vehicule de teren, la o valoare estimata de 124.000 de euro.

Potrivit Ministerului, procedura a fost anulata in 13 ianuarie 2010, din dispozitia ministrului Elena Udrea, in vederea redistribuirii fondurilor alocate si stabilirii altor prioritati de utilizare a acestora.

Elena Udrea isi propunea recent sa construiasca un teren de golf la Snagov, in valoare de cateva milioane de euro, si totodata sa vanda apartamente ANL prin programul "Prima Casa".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Lovitura pentru dezvoltatori: legea care va sugruma piata imobiliara