Primul proiect, Sibiu Shopping City, este un parc de retail cu o suprafata inchiriabila de 79.130 mp, principalii chiriasi fiind Real Hypermarket, Carrefour, Baumaxx DIY, Media Galaxy, Benetton, Lee Cooper, Adidas, Levi's si Kenvelo. Parcul a fost deschis in noiembrie 2006 si extins in 2007 cu o suprafata de 4.000 mp, noii chiriasi fiind New Yorker, Deichmann si Hervis.

Al doilea proiect, Suceava Shopping City, are o suprafata inchiriabila de 48.000 mp, principalii chiriasi fiind hypermarketul Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy si Baumaxx.

Departamentul de property management al DTZ Echinox, coordonat de Brigitte Schmitt (foto), mai administreaza centrele comerciale Iris Shopping Center din cartierul Titan, cu o suprafata de 48.000 mp si Macromall Brasov, cu o suprafata de 11.000 mp.

Pe langa proiectele comerciale, DTZ Echinox mai administreaza si doua cladiri de birouri, Evo Center (3.500 mp) si Baneasa Business Center (10.379 mp), ambele detinute de Black Sea Global Services, companie controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu. In total, departamentul de property management al DTZ administreaza peste 200.000 mp de spatii comerciale si birouri.

Brigitte Schmitt s-a alaturat companiei DTZ Echinox in luna septembrie 2009 si are o experienta de 11 ani in domeniul managementului de centre comerciale, lucrand anterior pentru grupul german ECE Projektmanagement.

Argo Real Estate Opportunities Fund este o companie de investitii care vizeaza in special proprietatile comerciale de pe pietele din Europa Centrala si de Est, capabile sa aduca randamente anuale interne de peste 20%.