Investitiile in piata spatiilor comerciale (birouri, spatii industriale si retail) din Europa au crescut cu 42% in trimestrul al patrulea din 2009, pana la 25,7 miliarde de euro, aceasta reprezentand cea mai mare crestere de dupa falimentul Lehman Brothers, din toamna anului 2008.
Volumul investitiilor in proprietatile comerciale din Europa a fost de 70 miliarde de euro in anul 2009, comparativ cu 121 miliarde de euro, nivel atins in anul precendent, arata o analiza a companiei de consultanta imobiliara CB Richard Ellis.

Cu toate acestea, consultantii sunt de parere ca 2010 va fi un an in care investitiile in real estate vor continua sa creasca in Europa.

Trimestrul al patrulea din 2009 a fost cel mai bun din ultimul an si jumatate, investitiile imobiliare crescand cu 42%, pana la 25,7 miliarde de euro, la nivelul continentului.

Citeste si Investitiile imobiliare din Europa ar putea creste cu 20% in 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri