Century 21 Romania, companie care detine pe plan local master franciza retelei Century 21 Real Estate LLC din Statele Unite, si-a extins reteaua de agentii din Bucuresti, prin lansarea Century 21 Manopoly International, care a platit o taxa 5.000 euro, pentru a avea licenta timp de doi ani.

Agentia Manopoly International este prezenta pe piata din Romania din anul 2005 si mai are o filiala in Nisa, dedicata proprietatilor de lux.

„Este prima agentie imobiliara cu experienta pentru care am acordat licenta Century 21, celelalte fiind agentii nou infiintate. Suntem convinsi ca Ionut Buzelan, general manager al Century 21 Manopoly International, si echipa sa se vor ridica la nivelul exigentelor clientilor din zona Unirii – Piata Alba Iulia”, a precizat Gabriel Alexandru, vicepresedinte Century 21Romania.

Century 21 are, in prezent, mai multe oferte pentru francize:

a) taxa de 17.000 pentru franciza pe 5 ani (cu posibilitate de esalonare),
b) taxa de 5.000 pentru franciza pe 2 ani (in cazul in care agentia are sediul la parter, intr-un spatiu comercial, exista o perioada de gratie de 12 luni, pentru taxa initiala de 5.000 euro, si o perioada de gratie de 3 luni, pentru plata redeventelor lunare minime),
c) fara taxa initiala pentru franciza pe 5 ani - pentru prima agentie deschisa intr-un oras resedinta de judet, daca agentia are sediul la parter, intr-un spatiu comercial.

Reteaua de agentii Century 21 din Romania cuprinde cinci agentii detinute si operate in mod independent, care ofera servicii in Bucuresti si in judetul Prahova, precum si o divizie de cercetare si evaluari imobiliare.

Citeste si Agentiile imobiliare "de cartier" lupta pentru supravietuire. Care sunt solutiile?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Re/Max, crestere de 10 ori a cifrei de afaceri in ultimii 5 ani