Partenerul local al casefaraintermediari.ro este omul de afaceri Gyozo Kovacs. In luna decembrie, portalul imobiliar s-a extins prin franciza in zona Moldovei, in judetele Suceava, Bacau, Iasi, Piatra Neamt si Botosani.

Conditiile de francizare sunt achitarea unei taxe de intrare, cuprinsa intre 1.500 si 2.000 de euro anual, in functie de numarul de judete acoperite, si plata unor redevente aferente anunturilor, ce reprezinta intre 5% si 15% din valoarea lor.

Pachetul de franciza include un manual de franciza, un plan de afaceri pentru primii doi ani de activitate, un cash flow (n.r: flux de numerar) pentru doi ani si un plan de investitii.

Extinderea francizei casefaraintermediari.ro in orasele din tara va continua pe parcursul anului, obiectivul fiind acoperirea a peste 50% din judetele tarii.

Portalul imobiliar casefaraintermediari.ro, un business al sotilor Gabriela si Valentin Enescu impreuna cu Xenia Dragoescu, a fost relansat in luna noiembrie 2009, in urma unei investitii de 35.000 euro.

Recent, Century 21 Romania, companie care detine pe plan local master franciza retelei Century 21 Real Estate LLC din Statele Unite, si-a extins reteaua de agentii din Bucuresti, prin lansarea Century 21 Manopoly International, care a platit o taxa 5.000 euro, pentru a avea licenta timp de doi ani.