Fondul australian de investitii APN/UKA European Retail Trust, care a preluat in 2006 centrul comercial City Mall din zona Eroii Revolutiei, a decis sa amane proiectul de birouri, ce ar fi trebuit finalizat in acest an, avand o suprafata de aproape 5.000 mp.
„In acest moment, pe piata exista un excedent in ceea ce priveste oferta disponibila de spatii de birouri, iar cererea pentru astfel de spatii nu se mai ridica la nivelul anului 2008. Pentru moment, am ales sa sistam acest proiect, fara a scoate din calcul posibilitatea reluarii lui intr-un moment propice al pietei”, a declarat, pentru Wall-Street, Mihai Agaficioaia, general manager al City Mall.

Proiectul City Mall Office are o suprafata inchiriabila de 4.850 mp si era programat spre livrare in a doua jumatate a acestui an, de inchirierea sa ocupandu-se companiile de consultanta imobiliara CBRE| Eurisko si DTZ Echinox.

City Mall se afla in proprietatea fondului de investitii APN/UKA European Retail Trust, prin compania Victoria Holding S.A., administratorul direct al mall-ului. Fondul australian a devenit noul proprietar City Mall in toamna anului 2006, in urma achizitionarii partilor sociale ale Victoria Holding, tranzactia fiind estimata la 103,5 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si