Troy Javaher (foto) va coordona in continuare divizia de investitii a companiei, ocupand in acelasi timp functia de managing director al Jones Lang LaSalle Romania. Activ pe piata imobiliara din Europa de Sud-Est inca din anul 1998, Javaher a participat de asemenea la redeschiderea biroului Jones Lang LaSalle din Bucuresti, in anul 2007.

Thierry Delvaux, cel care a preluat sefia biroului din Romania in luna august 2009, dupa plecarea lui Charles Krick, a fost promovat in functia de managing director al International Desk (n.r: birou international cu rol de legatura intre toti consultantii companiei), avand sediul in Washington. In ultimele sase luni, Thierry Delvaux a coordonat in paralel birourile companiei din Romania si Ungaria.

Odata cu plecarea lui Delvaux, la conducerea biroului din Budapesta a fost numit Ferenc Furulyas, care lucreaza in cadrul companiei din anul 2003. La nivel global, Ferenc Furulyas si Troy Javaher vor fi sub coordonarea lui John Duckworth, directorul Jones Lang LaSalle pentru Europa Centrala si de Est.

Troy Javaher va aborda in continuare strategia anuntata anul trecut de Thierry Delvaux, aceea de a creste cota departamentulor de birouri de de investitii pe piata locala de consultanta.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din piata locala, cu o cifra de afaceri de circa 2,8 milioane de euro pentru 2008. La nivel global, compania este prezenta in 60 de tari, avand 180 de birouri.