Compania Iulius Group, controlata de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, va finaliza in acest an cele doua cladiri de birouri de clasa A din cadrul proiectului Palas Iasi, urmand ca intregul proiect sa fie inagurat in luna septembrie 2011.

Cele doua cladiri de birouri de clasa A au suprafete utile de 5.500 mp, respectiv 7.100 mp.

„Avem contracte incheiate pentru aproximativ 60% din spatiile cu dotari de clasa A si, pana in vara, vom ajunge la un grad de ocupare de 100%”, a declarat Iulian Dascalu (foto), presedintele Iulius Group.

Proiectul Palas a fost inceput in anul 2007 si cuprinde spatii comerciale, hoteliere, o zona rezidentiala, birouri clasa A, 2.500 de locuri de parcare subterana si o gradina publica de circa 5 ha, investitia totala fiind estimata la peste 260 milioane de euro.

“Pana acum, s-au investit peste 94 milioane euro in amenajarea a circa 70% din parcarea subterana si in structurile si amenajarea a 9 imobile din totalul de 21, cladiri cu functiune comerciala, hoteliera, office clasa A si rezidentiala”, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

Tot in acest an, Iulius Group va incepe lucrarile de constructie la hotelul de 5 stele din cadrul proiectului Palas Iasi. Intregul proiect va fi finalizat in toamna anului viitor, cu un an intarziere fata de termenul stabilit initial.

Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca. Anterior, pe langa cele patru centre comerciale, dezvoltatorul a finalizat si proiectul de birouri Iulius Business Center, inchiriat de trei companiile Office Depot, Endava si Genpact.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si