27 Ianuarie 2010

Dascalu finalizeaza in acest an birourile din cadrul proiectului Palas Iasi



Compania Iulius Group, controlata de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, va finaliza in acest an cele doua cladiri de birouri de clasa A din cadrul proiectului Palas Iasi, urmand ca intregul proiect sa fie inagurat in luna septembrie 2011.
Cele doua cladiri de birouri de clasa A au suprafete utile de 5.500 mp, respectiv 7.100 mp.

„Avem contracte incheiate pentru aproximativ 60% din spatiile cu dotari de clasa A si, pana in vara, vom ajunge la un grad de ocupare de 100%”, a declarat Iulian Dascalu (foto), presedintele Iulius Group.

Proiectul Palas a fost inceput in anul 2007 si cuprinde spatii comerciale, hoteliere, o zona rezidentiala, birouri clasa A, 2.500 de locuri de parcare subterana si o gradina publica de circa 5 ha, investitia totala fiind estimata la peste 260 milioane de euro.

“Pana acum, s-au investit peste 94 milioane euro in amenajarea a circa 70% din parcarea subterana si in structurile si amenajarea a 9 imobile din totalul de 21, cladiri cu functiune comerciala, hoteliera, office clasa A si rezidentiala”, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

Tot in acest an, Iulius Group va incepe lucrarile de constructie la hotelul de 5 stele din cadrul proiectului Palas Iasi. Intregul proiect va fi finalizat in toamna anului viitor, cu un an intarziere fata de termenul stabilit initial.

Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca. Anterior, pe langa cele patru centre comerciale, dezvoltatorul a finalizat si proiectul de birouri Iulius Business Center, inchiriat de trei companiile Office Depot, Endava si Genpact.



Citeste si