Adora Mall va avea o suprafata inchiriabila de 59.000 mp, 190 de magazine, 1.800 de locuri de parcare si va crea peste 900 de locuri de munca. Pana in prezent, gradul de preinchiriere este de peste 60%.

"Centrul comercial din Craiova va fi livrat in anul 2012. Intentionam sa incepem lucrarile de constructie cat mai curand, insa vom anunta proiectul oficial doar dupa ce vom avea toate garantiile legate de constructie. In prezent, lucram la designul sau, la inchiriere, arhitectura, finantare si la strategia de marketing", a declarat, pentru Wall-Street, Ingo Nissen, country manager al Sonae Sierra.

Adora Mall este amplasat pe strada Caracal, din Craiova, in apropiere de Parcul Romanescu.

Cinema City International este cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Est si detine licenta exclusiva pentru IMAX in tarile in care este prezent. De asemenea, este operatorul cu cea mai mare rata de crestere din Europa, peste 45 de multiplexuri aflate in faza de constructie.

Sonae Sierra a intrat pe piata din Romania in prima parte a anului 2007, cand a platit 42 de milioane de euro pentru centrul comercial River Plaza (foto) din Ramnicu Valcea.

Compania detine 52 de centre comerciale in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia, cu o suprafata inchiriabila de peste 2 milioane mp. Sonae Sierra are doua proiecte in dezvoltare si 10 proiecte noi in diferite faze ale dezvoltarii in Portugalia, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia.

Sursa foto: sonaesierra.com